Superlash wimperserum

65,00

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Wimperserum die zorgt dat de wimpers een mooie natuurlijk curve (krul) krijgt. Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden. Binnen 4 weken resultaat!

Gebruiksaanwijzing:

Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht. Het serum dient zo zuinig mogelijk te worden aangebracht, omdat teveel product geen extra effect heeft en door teveel productgebruik dit in het oog kan komen.

Het serum/kwastje afstrijken en aanbrengen op de huid bij de wimperimplant op het bovenooglid (bovenkant), vergelijk het aanbrengen van de eyeliner en eventueel op de implant van de wimper op het onderooglid. Dit laatste alleen als u daar ook verlenging/versterking van de wimper wenst.

U gebruikt Super Lash 4 weken elke avond. Daarna kunt u 3 tot 4 weken stoppen. Als het weer nodig is kunt u het serum weer gaan gebruiken.