Acne

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Een huid die gevoelig is voor acne en ontstekingen wordt heel vaak geassocieerd met de puberteit. Dat terwijl volwassenen ook te maken kunnen hebben met acne en ontstekingen.

Onze huid experts zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne en helpen jou graag met het oplossen van deze vervelende huidaandoening.

Wij werken samen met de zorgverzekeraars waardoor de acne behandelingen door vrijwel alle zorgverzekeraars worden vergoed. Dit kunt u het beste navragen bij uw zorgverzekeraar of klik hier om te kijken waar het wel vergoed wordt.

Dermalogica mediBac clearing system medibac

De mediBac Clearing productlijn bestrijdt onzuiverheden bij volwassenen doordat de factoren die bijdragen aan ontstekingen worden onderdrukt. Bovendien kalmeren en voorkomen de producten aanwezige irritatie en roodheid.

Het mediBac clearing system is ontwikkeld om de onzuiverheden te kunnen behandelen.
Dit systeem houdt gedurende 24 uur de belangrijkste factoren die bijdragen aan onzuiverheden onder controle.

De producten en de behandelingen van mediBac clearing zijn niet agressief en geven geen irritatie. Ze hebben geen bijwerkingen en verergeren de verschijnselen van acne niet.

clear-startDermalogica Clear start

De producten uit de Clear Start productlijn bestrijden onzuiverheden bij tieners. De ingrediëntenformules zijn mild voor de huid waardoor ze de huid niet uitdrogen. Speciaal geschikt bij het voorkomen en behandelen van tieneracne.