Permanente make-up

Al jaren het paradepaardje van Beauty Gallery! Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Ogen, wenkbrauwen en lippen worden op een natuurlijke wijze sprekender! Permanente make-up is een micro pigmentatie die in de huid wordt gebracht en die 3 tot 5 jaar blijft zitten! De volgende onderdelen kunt u laten doen:

Wenkbrauwen – Lippen – Ogen

Hoe werkt het?
Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep en bijna pijnloos in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan de lippen, ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.

Het resultaat van de pigmentaties is verassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Daarna kunt u het bijvoorbeeld 1x per 1 a 2 jaar laten bijwerken. Zo’n 3 a 4 weken na de behandeling moet u altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Lip contour

Een lipcontour verfraait de lippen van de mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een optische mooie, strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Voor de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald.

Wenkbrauwen

In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd (shadow of hairstrokes), zodat u een natuurlijke uitstraling houdt en.of krijgt.

Eye-liner

Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimplant voller.

Voor wie is PMU bestemd?

Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:
– geen of weinig wenkbauwen hebben
– moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
– geen haren meer hebben (bijv. door ziekte)
– geen strakke liplijn hebben
– vollere lippen willen
– contactlenzen of een bril dragen
– veel aan sport doen
– sauna/strandgangers
– allergisch zijn voor normale make-up