Meso-therapie

Fusion Monopen is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Door een cocktail van hyaluronzuur, vitamines, mineralen en aminozuren in de huid te needlen wordt de huid weer steviger, compacter en komt het vochtgehalte weer op peil.

Wat doet de Meso-Therapie?
Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

U kunt deze behandeling als boost doen of voor huidverbetering in kuurverband. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Het effect…
Door de instelbare diepte en de verschillende cocktails kunnen wij aan veel doelen werken. Natuurlijk kunnen we hier ook combinaties van maken.
> Huidveroudering en huidverslapping worden verholpen.
> De huid wordt steviger.
> Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd.
> Vochtgehalte van de huid komt weer op peil.
> Littekens kunnen zichtbaar verminderen.
> Pigment verschuivingen kunnen verminderen.

Hoe ziet een behandeling eruit? 

Een complete behandeling bestaat uit het dubbel reinigen van het gezicht, hals en decolleté waar een speciaal masker volgt om de doorbloeding te stimuleren. Hierna exfoliëren wij de huid en passen een lichte peeling toe die de eerste dode huidcellen zal verwijderen. Hierna epileren/harsen wij de wenkbrauwen en verwijderen eventuele onzuiverheden. De Meso-therapie is in de meeste gevallen niet pijnlijk. Na het needlen van de huid krijgt u een passend masker op die uw huid nog extra kan ondersteunen. Terwijl het masker intrekt kunt u kiezen voor een massage van nek,schouders en decolleté. Wij sluiten af met een gepaste dag/nachtverzorging.

Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met extra zorg te behandelen. De doorbloeding is gestimuleerd en kan daarom rood kleuren. Beschermd deze met factor 30 of hoger, ook in de winter! Uw huid kan naderhand  een aantal dagen iets droog of trekkerig aanvoelen. Onze specialisten kunnen u een passend thuisproduct adviseren om dit gevoel te verminderen en het ‘herstel’ te bevorderen. Vermijd directe straling en hitte; sauna, zonnebank, zon, sporten tot de huid is hersteld.

 

Vergoeding van de zorgverzekeraar is vaak mogelijk. 

 

fusion-meso