Bio-peeling

Neoderma Bio-Peeling

De unieke biologische peeling van Neoderma  is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën.

Wat doet de Bio-Peeling?

Deze niet agressieve peeling bevordert de celdeling en de productie van collageen en elastine. Dit zorgt ervoor dat onze huid zijn natuurlijke glow terug krijgt en door de verhoogde productie vullen fijne lijntjes op en verjongt onze huid. De peel die van binnen naar buiten werkt normaliseert de immuniteit en alle functies van onze huid waardoor onder hij onder anderen heel effectief is bij het behandelen van acne.

Voor wie is de behandeling geschikt?
De Bio-Peeling is voor alle huidtypen geschikt maar wordt ingezet voor huidverbetering. U kunt hierbij denken aan:
> Fijne/diepe lijntjes
> Acne
> Grove huidstructuur
> Onregelmatige pigmentatie
> Littekens
> Rokershuid

Hoe ziet een behandeling eruit? 
De Bio-peeling is los (of voor het beste resultaat als kuur behandeling) te boeken. We starten de behandeling altijd met het dubbel reinigen, exfoliëren en uitreinigen van de huid. De kruiden worden verwarmd en voorzichtig in de huid gemasseerd, hierna volgt een masker en de blue blood gel (dag/nachtcreme).

Na de behandeling kunt u een licht prikkend gevoel ervaren op de behandelde huid. De peel stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Drink voldoende water om te voorkomen dat deze afvalstoffen een andere uitweg gaan zoeken (via de huid) wat kan resulteren in meer onzuiverheden. Vermijd directe straling en hitte; sauna, zonnebank, zon, sporten tot de huid is hersteld.

Voor het beste resultaat zetten we een kuur in. Deze bestaat uit 3 behandelingen binnen 10 dagen, of voor gevoelige huiden 1 keer per week.

 

Vergoeding van de zorgverzekeraar is vaak mogelijk.

 

biopeeling-2016