Cryolipolyse – Body Wizard

Wij beschikken als eerste boven de regio Amsterdam over het nieuwste apparaat voor lokale vetbevriezing.

Met de Body-Wizard verdwijnt hardnekkig vet sneller en effectiever dan met de vorige generatie cryo-apparatuur. Er zijn minder behandelingen nodig en de behandelde gebieden zijn groter. Ook zijn de behandelingen, die een uur duren, veel relaxter.

Hoe het werkt?

Het onderliggende vetweefsel in het behandel-gebied wordt een uur lang blootgesteld aan extreme kou.  Zodra de behandelde vet cellen zijn bevroren, voert het lichaam het vet en de dode cellen op natuurlijke manier af. Behandelde vet cellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Ideaal voor behandeling van de buik, love-handles, billen, bovenbenen en armen.

  • De behandeling is bijna pijnloos, door de vacuüm kop kan het voor sommigen als oncomfortabel worden ervaren.
  • Het vet is na de behandeling definitief weg.
  • Er zijn twee tot drie behandelingen per zone nodig.
  • De behandeling is zeer veilig en effectief.

Nazorg

Na de Body-Wizard Behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd.

Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden.

De behandelde zone kan door het vacuüm wat beurs aanvoelen of juist door de kou wat gevoelloos. Dit trekt snel weer weg. Er kunnen blauwe plekken ontstaan door het vacuüm, u mag hiermee niet in de zon of onder de zonnebank. Om de afvoer van de vetcellen te bevorderen raden wij aan om minstens 2 liter water per dag te drinken.