Bindweefsel massage

De bindweefselmassage is als ‘fitness’ voor het gezicht.

Een kuur van de bindweefselmassage wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslappingen in het gelaat, de hals en het decolleté. Kortom een echte anti-aging massage!

Wat doet de bindweefselmassage? 

Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing, de aanmaak van colageen- en elastinevezels worden bevorderd en verklevingen worden los gemaakt waardoor de doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd. Hierdoor verbetert de conditie van de huid en wordt deze strakker en gladder.

Door het bindweefsel stevig te kneden en te rollen activeer je de cellen die zorgen voor een actieve en stralende huid. Tegelijkertijd stimuleer je ook de doorbloeding,

U kunt de behandeling los doen als boost of in kuurverband voor huidverbetering.

Het effect van de microdermabrasie:
• Fijne lijnen, rimpels en littekens worden direct verminderd.
• Extreme hydratatie door betere opname van werkstoffen.
• Verfijnt de huidtonus en huidconsistentie.
• Vermindert wallen onder de ogen.
• Vermindering van hyperpigmentatie.
• Vermindering van acne littekens.
• Vermindering van grove poriën.
• Stralende teint.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Een complete behandeling bestaat uit het dubbel reinigen van het gezicht, hals en decolleté waar een speciaal masker volgt om de doorbloeding te stimuleren. Hierna exfoliëren wij de huid en passen een lichte peeling toe die de eerste dode huidcellen zal verwijderen. De microdermabrasie is in de standaard behandeling tot en met de kaaklijn, u kunt voor meer zones dit gemakkelijk bij boeken. Na de microdermabrasie verwijderen wij eventuele onzuiverheden en er volgt een masker en dag/nacht verzorging afgestemd op uw huidbehoefte.

Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met extra zorg te behandelen. Uw bovenste ‘schild’ is verdund en daarom gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Beschermd deze daarom met factor 30 of hoger, ook in de winter! Uw huid kan naderhand  een aantal dagen iets droog of trekkerig aanvoelen en licht gaan schilferen. Onze specialisten kunnen u een passend thuisproduct adviseren om dit gevoel te verminderen en het ‘herstel’ te bevorderen. Vermijd directe straling en hitte; sauna, zonnebank, zon, sporten tot de huid is hersteld.

Vergoeding van de zorgverzekaar is vaak mogelijk.