Body Sculptor

BodySculptor

De BodySculptor is vooral een modern en efficiënte afslankende technologie. Onder het effect van bio-magnetische golven worden de vrije vetzuren progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd d.m.v. een efficiënte lymfedrainage.

De gladde spieren

De BodySculptor stimuleert de samentrekking van spieren zonder dat men dit merkt.  De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert de lipolyse. Lipolyse ofterwijl vetverbranding is een fysiologisch proces, dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam.

De onmerkbare spiercontracties zorgen voor een hoog energieverbruik !

30 minuten bodySculptor = een verbruik van ca. 650 kCal !

40% van de dagelijkse energiebehoefte wordt verbruikt door gladde spieren.

Effecten:

  • De aangename lymfedrainage zorgt voor:
  • Een ontlasting van vrijgemaakte vetzuren
  • De afvoer van te veel aan vocht en afvalstoffen
  • Versteviging en verbetering van de huid
  • Vermindering van cellulite
  • Vermindering van zware en vermoeide benen.

Bij patiënten met een gemiddeld BMI van 28 is er een gemiddeld verlies bij tailleomtrek van 6cm ! Bodysculptor werkt zeer gericht en kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen: gelaat, kin, armen, heupen, buik, taille, dijen, knieen en kuiten.

Welke resultaten kan men verwachten?

Dit is dé oplossing om af te slanken en fitter te voelen. En bovendien gericht op alle lichaamszones ! Na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten! Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is.

Voor wie?

Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Hoe verloopt de behandeling ?

Zalig is het correcte woord in dit geval, De meeste gebruikers dommelen na enkele minuten in slap.

  • Traditionele kuur: 12 behandelingen van 2 sessies / week (4 à 6 weken)
  • Express kuur: 12 behandelingen — 1 sessie / dag (2 weken)

Voeding aanpassen:

Er is geen specifieke dieet verbonden aan de therapie met bodySculptor. Niettemin wordt er aangeraden om een zo regelmatig mogelijke voedingsgewoonte te hanteren, voldoende water te drinken en ’s avonds een lichte maaltijd te consumeren.