iDDNA DIET

iDDNA is het eerste anti-aging dieet

Met het iDDNA Dieet programma weet je precies wat jouw lichaam nodig heeft. Zo worden diverse intoleranties in kaart gebracht en wordt er gekeken naar de ideale samenstelling van voedingsstoffen voor jouw lichaam. Zo is jouw gezondheid altijd optimaal en hoef je niet te twijfelen over wat je wel en niet kunt eten.

Het 60 dagen programma van iDDNA is een ware boost voor je huid en voorziet je huid van alle benodigde werkstoffen. Je DNA verandert natuurlijk niet, maar je huid wél degelijk! Omdat zij goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op de cosmeticamarkt is de keuze voor een merk dat werkt met zeer exclusieve, uitstekend onderbouwde organische ingrediënten snel gemaakt. Waarom zou je nog iets willen wat universeel gemaakt is zoals alle bestaande crèmes, terwijl je nu ook kan kiezen voor een ultra op maat gemaakte dag- en nacht verzorging?

Precies! iDDNA kijkt naar jouw genen en naar jouw lifestyle en maakt op basis daarvan een beautyplan speciaal voor jou. Een completere aanpak is er niet!

  • Voedsel waar jij van houdt, gematcht met jou DNA, volgens wetenschappelijk anti-aging dieet
  • De superfood, antioxidanten, vitamines en aminozuren en mineralen die jij nodig hebt!
  • De preventieve voeding (immuunsysteem, lactose en gluten gevoeligheid) volgens jou lifestyle.

 

iddna-eat-your-way-to-healty-aging